Pla de marquèting

Marketing

El pla de màrqueting es realitza específicament per cada client, es pot aplicar a qualsevol organització, es realitza una anàlisi de la situació actual, es defineixen les millors tàctiques , sempre tenint en compte els fets i les tendències actuals, basats en les millors pràctiques de cada mitja o canal per aconseguir els objectius els quals finalment es convertiran en clients.


Un pla de màrqueting analitza els problemes actuals i les futures oportunitats, permet buscar solucions prèvies a l’aparició de problemes i permet descobrir oportunitats favorables que es puguin haver escapat d’una anàlisi previ.

És com un vestit de treballar, si el compres en una botiga amb talles estàndards sempre tindràs problemes, hauràs d’arreglar les mànigues, la llargada de la jaqueta o la part inferior dels pantalons en canvi si et fas un vestit de treballar a mida tots aquests problemes hauran desaparegut perquè amb un previ anàlisis dels vestits de botigues estàndards ja sabies que havies de canviar de mètode.

Pla de marketing

 

Anuncios

2 comentarios en “Pla de marquèting

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s